Getuigenissen

Wat zeggen profs en de coaches...

Marijn Beuker

Hoofd van Prestatie & Ontwikkeling, AZ Alkmaar
"We zijn altijd op zoek naar een voordeel. IntelliGym geeft dat voordeel. We hebben goede resultaten uit het programma gezien en het sluit mooi aan bij onze filosofie over voetbal. Als gevolg van de training met IntelliGym bij onze club kunnen onze spelers sneller kansen herkennen voordat ze plaatsvinden en ze op het juiste moment uitbuiten".

Steffen Weiss

jeugdtrainer, Hamburg SV
"Na de test presteerde de IntelliGym getrainde spelers veel beter dan de controle groep. Later viel het me op dat ze tijdens 4 tegen 4 veel betere beslissingen maakten."

Alexander Pfeifer

Staflid van SK Rapid Wien
"De spelers die het IntelliGym programma beoefenen, zijn meer gefocused en genieten meer van de training.We zagen al een vooruitgang na 6 tot 8 trainingen."

Luc van Agt

Sportfysioloog, PSV Eindhoven en KNVB
"Onze ervaring met IntelliGym is buitengewoon positief. We hebben goede resultaten gezien en voeren het programma nu uit bij meer teams bij PSV. "

Jurrit Sanders

Bewegingswetenschapper, P.S.V. Eindhoven
"Dit is ons tweede onderzoeksjaar met the IntelliGym. Tot zover zijn de resultaten hoopgevend en genieten de spelers er echt van. De trainersstaf van de academie-waaronder een aantal ex-prof spelers-, zijn sterke voorstanders van the IntelliGym, wat voor ons heel belangrijk is." "We weten een hoop over fysieke, technische en-tactische training. Echter weten we nog niet zoveel over cognitieve training. Het aanscherpen,het alerter maken van het intellect zou de volgende stap kunnen worden"

Tobias Duffner

Doelman, Werder Bremen U23
" Als keeper begint het spel met jou. Door IntelliGym zie ik meer gelegenheden voordat ze daadwerkelijk gebeuren. Ik zag de ontwikkeling van het spel op verschillende frisse manieren na de training met IntelliGym, dit instrument heeft de progressive in mijn spel enorm geholpen".

Wat zeggen topjeugdvoetballers...

M.K.

Verdediger, jeugdteam, Hamburg SV
"Ik beoefen dit jaar the IntelliGym en heb mijn beslissingsnelheid verbeterd. Ik zie de volgende beweging voordat ik de bal krijg en het verbeterde mijn acties zonder bal. Tevens verbeterde het ook de communicatie met mijn medespelers tijdens de wedstrijd. The IntelliGym helpt mij om op twee verschillende posities te spelen."

L.P.

Middenvelder, jeugteam van P.S.V. Eindhoven
"Tijdens het IntelliGym trainingsprogramma kan je pas om de bal vragen als je op de juiste plek sta. Op het voetbalveld sta ik nu ook vaker op de juiste plek. Ik vind het leuk om met het programma te werken en het verbeterd ook mijn defensieve kwaliteiten. Tevens merkte ik dat ik meer bewust ben van mijn medespelers op het veld."

L.G.

Verdediger van het jeugdteam van SK Rapid Wien
"Ik merk dat mijn spelintelligentie is verbeterd". Dat betekent dat ik meer speloverzicht heb en beter communiceer met mijn medespelers. Het IntelliGym programma is niet makkelijk, maar ik vind het leuk om te beoefenen! Het verbeterde inzicht in het IntelliGym programma, geeft mij een beter overzicht op het voetbalveld."

Y.J.

Verdediger, jeugteam Arminia Bielefeld
"Ik hou van the IntelliGym uitdaging met het 1 keer aanraken. Ik kan merken hoe het mijn beslissingssnelheid met de bal verbeterd heeft. We willen volgend jaar graag doorgaan met the IntelliGym en zullen er zeker tijd voor vrij maken."

L.D.

Aanvaller, jeugdteam, Hamburg SV
"Ik heb 14 trainingsessies volbracht , het heeft al mijn acties zonder bal verbeterd en het helpt mij enorm bij de ontwikkeling van de diepte passing. Ik vertelde mijn andere vrienden over hoe leuk en effective the IntelliGym is, en heb het hen ook aanbevolen."

N.S.

Keeper, jeugdteam P.S.V. Eindhoven
"The IntelliGym is leuk en ik zou het ook beoefenen als het geen onderdeel van onze Academie zou zijn. Als doelman is het heel belangrijk om te communiceren met mijn team. The coach mode in the IntelliGym helpt mij om het over te brengen op het veld. Ik merk ook dat mijn voetenwerk en mijn reflexen sterk verbeterd zijn. Tijdens the IntelliGym speel ik ook op andere posities en dat helpt mij om me In te leven in de hoofden van de aanvallers die tegen mij spelen."

N.B.

Aanvaller, jeugdteam, SK Rapid Wenen
"De IntelliGym lijkt op de echte voetbalwereld. Het vereist van je om snel te handelen in een kleine ruimte, en dat verbetert mijn precisie op het voetbalveld. Je kan tegelijkertijd dribbelen en je ploeggenoten coachen, waardoor de communicatie met mijn medespelers enorm verbeterd. Het is pittig werk, maar in het meeste geval is het leuk om te doen."

A.S.

Doelman, jeugteam van Arminia Bielefeld
"In afgelopen maanden zijn we vooruitgegaan als team. Persoonlijk zie ik hoe de IntelliGym opdrachten met het flitslicht mijn manier van het verwerken van informatie en het overzicht verandert in positieve zin."

G.D.

Doelman, jegdteam van Hamburg SV
"Ik heb tot nu toe 19 sessies voltooid en tot zover is het leuk en uitdagend. Door de work outs zie ik meer passing opties en volg ik beter de spelers op het veld."

R.B.

Aanvaller , jeugdteam van P.S.V. Eindhoven
"The IntelliGym is het meeste van de tijd leuk om te doen ondanks dat het hard werken is. Je ziet dat het de link legt naar de uitdagingen van het echte voetbalspel. Ik merk dat tijdens het onderdeel van "beperkte zicht" mij juist helpt om beter rondom me heen te kijken op het veld.Het helpt me om beter te anticiperen tijdens de verschillende voetbalacties. Mijn positionering en bewegingen zonder bal zijn duidelijk verbeterd."

J.G.

Verdediger van het jeugdteam van SK Rapid Wien
"Mijn overzicht op het voetbalveld is verbeterd en tevens het maken van betere en snellere beslissingen: zoals wanneer moet ik gaan dribbelen, wanneer pasen en naar wie. Ik kijk ook beter om me heen voordat ik een bal ontvang."

J.K.

Verdediger, jeugdteam van P.S.V. Eindhoven
"Ik geniet van the IntelliGym en met name van het gedeelte waarbij delen geblindeerd zijn.Het volgen van de positioneringsinstructies geeft je vertrouwen omtrent de juiste positie in het veld en vermijdt allerlei neigingen om een andere positie te kiezen. Het verbeterd de omschakeling en mijn passing."